domingo, enero 22, 2006

ZP vs Mas: minuto a minuto

Leo en Vilaweb el post de Saül Gordillo sobre la reunión de anoche entre ZP y Mas:

-00:12 President del govern arriba a un acord global amb CiU sobre l'Estatut. Un avenç d'Efe. Un teletip d'una miserable frase, però quina frase!

-00:56 Ampliació de la informació anterior, desvetllant la font: el secretari d'Estat Moraleda. S'explica la reunió a La Moncloa, amb contacte telefònic amb Josep Antoni Duran. I la notícia és que l'anunci detallat de l'acord el farà Artur Mas aquest diumenge.

-01:12 Europa Press reacciona amb un teletip també escuet, que acaba: "El president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, no ha participat en aquesta última fase de la negociació."

-01:36 Teletip d'Efe en què CiU confirma les filtracions de La Moncloa. La reunió, de 5 de la tarda a 12 de la nit, ha resolt "els aspectes més importants de l'Estatut" i ha servit per assolir un "acord satisfactori". La notícia, per tant, ja estava contrastada. CiU admetia el seu "sí" entre els nuvis Zapatero i Mas.


Y me recuerda a algo...


0-1 min.55: Medina resuelve un barullo dentro del área con un disparo colocado al palo derecho de Casillas. 1-1 min.67: Roberto Carlos de falta desde la frontal del área. 2-1 min.70: Beckham de falta indirecta desde la frontal. 3-1 min.79: Robinho, de vaselina.

No hay comentarios: