miércoles, febrero 08, 2006

Por una monarquía catalana

A Catalunya, fa bastants anys que SAR la Infanta Cristina viu i treballa al nostre país i aquí ha tingut els seus quatre fills. Penso que una manera d'arreglar la situació política d'una vegada per totes seria que Catalunya, com a Estat independent, tingués a la Infanta Cristina com a Cap del nostre Estat, d'aquesta manera, tindríem un lligam molt especial amb el Regne d'Espanya i també, una relació molt estreta amb la resta de monarquies europees.

Entenc que aquesta proposta pot resultar un tant estrambòtica, però la plantejo des de la rigurositat i la seriositat.

Seguir leyendo

7 comentarios:

Jesús Martín Barba dijo...

Elemental, no puedo por menos que enlazarlo en jemarba

Curro dijo...

¡la cuadratura del círculo! ¡Un defensor de la monarquía que nos une... pidiendo que el reino se desgaje!

Judas dijo...

¿Es que estamos en la Edad Media otra vez y no me he enterado?

MONARQUIA CATALANA dijo...

No cal cap joc estrany per crear una monarquia catalana... ELS MONÀRQUICS CATALANS JA HEM COMENÇAT A CAMINAR.... LA IDEA ÉS FER UN MOVIMENT (MONARQUIA CATALANA, M.C) ADREÇADA A RESTAURAR AL TRON DE CATALUNYA A SAR don Francesco DONCS ÉS segons el decidit per un Tribunal internacional, Altesa Reial I el Príncep de la Casa Reial d'Aragó, Mallorca i Sicília; Sobirana i Cap de Nom i de Armas de la Casa Reial d'Aragó, Mallorca i Sicília; noble dels ducs d'Carcaci, Príncep d'Emmanuel, Duque de Perpinyà i per la Gràcia de Déu i dret hereditari, com legítims PRETENDENT als trons d'Aragó, Mallorca i Sicília, el PRINCEP DE CATALUNYA, comte de Cerdanya, comte de Rosselló, patricia de Catania, el Senyor de València, Senyor de Montpeller, Comte d'Urgell, vescomte de Carladès, etc, etc, Soberano Gran Maestre de l'Ordre Militar de Santa Àgata de Paternò, Gran Mestre de la Real Corona de Balears, Gran Mestre de la Reial Ordre de James I d' Aragó, Gran Mestre de l'Ordre de Sant Salvador d'Aragó i l'aragonès de la Reial Orde dels Cavallers de Sant Jordi i la doble corona. CATALUNYA TÉ UN REI....PUGEM-LO AL TRON! VISCA CATALUNYA MONÀRQUICA! monarquiacatalana.blogspot.com

Joan Antoni Estades ds Moncaira i Bisbal dijo...

Doncs la proposta de Davidmillan no és tan estrambòtic com això.Me record un poquet el cas de Noruega fa cent dos anys encara que al final l'elegit fou un princep danés i no un suec.
Tot es pot estudiar però no creure.nos que la Monarquia és endarreriment. NO HO ES


De los comentarios de idiotas y estupidos hijos de mamá preguntando si estamos en la edad media TOTAL DESPRECIO. Que se queden con sus glorias republicanas.

Monsieur Estades de Moncaire dijo...

Cette proposition de l'infante Christine d'Espagne comme chef d'un état catalan monarchique indépendant me rappelle un peu la Belgique du temps de la domination espagnole sous la Maison d'Autriche avec l'Infante Isabelle Clara Eugenia,

Monsieur Estades de Moncaire dijo...

Entre 1598 et 1633 la fille du Roi Philippe II d'Espagne ainsi que son mari et parent l'Archiduque Albert furent les souverains des Pays Bas ( Hollande Belgique) Morts sans descendants le sceptre revint à la couronne espagnole.