domingo, enero 15, 2006

¿Será verdad?

Casualmente acabo de encontrar esta noticia y, la verdad, me cuesta creer que lo que se nos cuenta sea cierto. He estado buscando más enlaces para contrastarla, pero no he encontrado nada.

Si algún lector puede aportar más información se lo agradeceré.

La noticia dice lo siguiente.
El PP de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) ha qualificat avui d'"insultant i dictatorial" la proposta d'acord presentada per l'equip de govern (format per PSC i ICV) per al Ple municipal de gener de prohibir als regidors de l'Ajuntament que puguin assistir a qualsevol mena d'acte, activitat, festa o commemoració de tipus religiós que es faci a la ciutat.

El portaveu popular, Rafael Cañedo, ha considerat "inadmissible que en una societat democràtica com la nostra es facin propostes d'aquest tipus en què uns regidors decideixen per capritx que els regidors que formen el consistori no puguem participar en un acte religiós que faci una entitat o l'Església mateixa".

"Qui es creuen que són els regidors de l'equip de govern per decidir si jo o els meus companys del grup municipal no podem assistir a la tradicional missa que se celebra cada any en la festa local de Sant Boi, o bé, als actes programats per les entitats de la ciutat per Setmana Santa o el mes de maig?", s'ha preguntat.

Per a Cañedo, aquest tipus de propostes "evidencien el totalitarisme que practiquen els partits d'esquerres quan governen, prohibint i sancionant-los tots.

No hay comentarios: