martes, enero 31, 2006

Dadnos una subvención, hideputas

Sorprèn que un portal con Teatralnet, dedicat a una tema aparentment estrany a internet com és la promoció escènica del teatre a Catalunya, no tingui cap suport del Departament de Cultura de la Generalitat. I sorprèn perquè causa sorpresa quan ho comentem entre la gent de teatre i les seves reaccions sempre són les mateixes: Que no us donen cap suport? Fins i tot, personal administratiu del Departament de Cultura ens ha felicitat encoratjant-nos amb la tasca que fem reconeixent que els hi serveix per al desenvolupament de la seva feina.

Observem els llistats d’afluència de públic al teatre. Parlem amb alguns distribuïdors del sector. Els números no enganyen a les taquilles. El sector està preocupat per la baixada de públic posterior a les dates nadalenques. Com apropar el teatre a casa de cadascú? Quina manera hi ha d’entrar als ordinadors personals dels espectadors potencials per mostrar-los el que es cou de nou als escenaris? Teatralnet es va crear per aquesta tasca, per apropar el teatre al ciutadà. I per desenvolupar-ho necessitem l’ajuda de l’administració.

Seguir leyendo la carta. Pues lo siento, si quieren ayudas (sic) un requisito indispensable es unirse antes a la Aliança entre Mamons. Luego, Dios dirá.

No hay comentarios: